söndag 24 mars 2013

Schyfferts tes

Det här är intressant och tål att tänkas på - Henrik Schyfferts tes om klädstil i intervjun med Håkan Hellström i STYLEBY: "man behåller den klädstil man har första gången man blev bekräftad."

Animal print

På förekommen anledning.

fredag 22 mars 2013

Bibblan som arbetsplats

Se där - Cecilia B jobbar på biblioteket! Bibliotek - lärandemiljö - kontor. Same, same. Undrar vilket?

Tylldrömmar

Alltså den gröna tyllsaken från H&Ms lyx-conscious! Tänk om man hade anledning att skaffa den...


Leo

Både igår och idag kom det här citatet upp i huvudet (Kerstin Thorvall): ”Förr eller senare kommer man in i den fatala ålder när leopardmönstret blir en oemotståndlig frestelse."
Just sayin'.

onsdag 20 mars 2013

Foam roller

Jag tänker mig att jag kommer att bli väldigt nöjd om jag har en foam roller att ligga och dra mina lårmåskler över och att detta på något sätt kommer att göra att jag inte får ont i knät när jag springer. Därför är jag sugen på att vinna en från Casall i Lindas tävling Här en bild på ett av mina bästa träningsredskap. Helt seriöst så tränar jag ofta med henne antingen på ryggen eller så en ganska tung stång och kör bicepscurl när jag inte har tillgång till andra vikter. Fast jag brukar ha träningskläder på mig i vanliga fall.

måndag 18 mars 2013

fredag 15 mars 2013

Omoget

Jag funderar allvarligt på lite mer omoget hår. Alltså blont. Blondare. I alla fall delvis. Typ ombre.

torsdag 14 mars 2013

Ett andra skinn

Jag har velat ha ett par skinnbyxor nästan hur länge som helst, men hade insett att jag aldrig skulle hitta några som passade mig då jag avskyr gylf och knäppning framtill. Så spanade jag in dessa. Men tänkte att jag inte kunde köpa dyra skinnbrallor oprovade. Idag hann jag smita in och prova dem i butik. Till min glädje satt de mer eller mindre perfekt. Men eftersom jag ändå tycker att de är lite över min nuvarande prisnivå så skulle jag använda mig av en rabatt på 25% som jag hade vid onlineköp. Och så är de.. SLUT i min storlek. jag är chockad och besviken. Och kränkt.

onsdag 13 mars 2013

Mönstrade clarks

Jag gissar att det finns en och annan bibliotekarie som kommer att vilja köpa dessa Clarks med mönster av Eley Kishimoto.

fredag 8 mars 2013

Whitman

Jag anför också Whitman och kombinerar vilt!

tisdag 5 mars 2013

Återvinn jeansen

Sista dagen imorgon! Stadsmissionen tar emot gamla jeans för omsömnad - på Åhléns City.


lördag 2 mars 2013

Fuskar på upploppet

Äsch då, plötsligt skulle vi till BVC på mätning och vägning och alla kläder var svettiga eller kräkiga. Så jag tog en sjunde tröja! En amnings-t-shirt. Och den har jag idag också. Borde ryckt åt mig Yanagisawan men jag orkade inte...
Symptomatiskt.