fredag 21 september 2012

PT till folket!

Frida sammanfattar gårdagens pass ypperligt. Det var superkul! Och återigen får jag bekräftat att hopp från stillastående är min grej. (Den enda friidrottsgren jag någonsin har fått något pris i - stillastående längdhopp ;) Nåja, men jag slår oftast min man också - och han är 2 dm längre än jag. Och jag avslutade hela passet med att testa den nästa högsta boxen att hoppa upp på - och klarade utan några som helst problem. Jag tror att jag kan ha funnit min benträning. Jag hatar utfall, jag hatar knäböj, men boxhopp - det är grejer det!

Fast nu måste jag revidera lite - igår fick jag göra utfall med någon som stod och petade på mig och korrigerade och satte upp mitt bakben på en låda, och till slut så kändes det faktiskt som att utfallen "tog" rätt!

Eftersom det här för syns skull ska vara en modeblogg så kunde jag ju ha kompletterat med en bild på träningskläderna, men det glömde jag att ta. I alla fall så hade jag en lila/grå/svart topp från Casall (tror jag), svarta hellånga tights från Soc, röd sportbh från Casall samt Nike Free på fötterna.

2 kommentarer:

Frida sa...

Vi får börja fota varann i omklädningsrummet!

Malin sa...

Det, mina vänner, blir en verklig utveckling av dagens outfit-fotandet!